Vulkanzone

Vulkanzone - Media Berbagi Daring

Forum Komunitas Pertanian Indonesia Agroteknologi

Forum dan Komunitas Pertanian Indonesia – Agroteknologiwebid strategists kuna, Chinese Guan Zhong lan Shang Yang lan Indian Kautilya, narik kawigaten doktrin ngubungaké tetanèn karo kakuwatan militer. Agriculture ditetepake watesan carane gedhe lan kanggo suwene tentara bisa dilakoake. Shang Yang disebut tetanèn lan perang siji. Ing pantheon manungsa sungguh jaran tetanèn ana sawetara jaran sing nggabungaké fungsi saka tetanèn lan perang. Minangka Revolusi Agricultural Neolitikum diprodhuksi peradaban, Revolusi ing modern Agricultural, dipunwiwiti ing Britain (Revolusi Agricultural Inggris), bisa digawe ing peradaban industri. The precondition pisanan kanggo industri ana panenan luwih dening kurang Cacahing anggota, asil ing persentasi luwih saka Cacahing anggota kasedhiya kanggo sektor non-tetanèn. Pastoralism melu ngatur dipunjinakaken kéwan. Ing pastoralism nomad, sapi ternak sing dipindhah saka panggonan siji ing panelusuran suketan, fodder, lan banyu. Jinis tani wis praktek ing arid wilayah lan semi-arid Sahara, Asia Tengah lan sawetara bagéan saka India.


Ing budidoyo owah-owahan, panggonan cilik ing alas wis ngankat dening nglereni mudhun kabeh wit lan wilayah dibakar. tanah iki banjur digunakake kanggo akeh crops kanggo sawetara taun. Nalika lemah dadi kurang subur, wilayah banjur nilar. patch liyane saka tanah sing dipilih lan proses wis bola. Jinis tani wis praktek utamané ing wilayah kanthi curah udan KALUBÈRAN ngendi alas regenerates cepet. laku iki digunakake ing Northeast India, Asia Kidul-Wétan, lan Basin Amazon. tani subsistence wis praktek kanggo gawe marem kulawarga utawa lokal kabutuhan piyambak, karo sethitik ngiwa liwat kanggo transportasi ing panggenan liya. Punika sacara praktek ing Monsoon Asia lan Asia Kidul-Wétan. Ing tani intensif, crops sing lestarekake kanggo maksud komersial i.e., kanggo sade. Alesan utama petani kanggo nggawe MediaWiki, kanthi rasio aspek gersang kurang lan nggunakake dhuwur saka masukan. Jinis tani utamané praktek ing negara ngrembaka. Forum dan Komunitas Pertanian Indonesia – Agroteknologiwebid

© 2016